Privacy

Wij maken gebruik van Google Analytics om een indruk van het gebruik te krijgen. Dit is de enige vorm van dataverzameling met betrekkening tot het gebruik die toegepast wordt op deze website. De verzamelde data is te herleiden naar een ip-nummer. Wie gebruikt maakt van dit ip-nummer is niet voor ons toegankelijk en derhalve niet in ons bezit.

Informatie die vastgelegd wordt binnen deze website, zoals het gastenboek, zal onder geen enkele voorwaarde gedeeld worden met derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt dan waar de functionaliteit voor bedoeld is. Mocht iemand van mening zijn dat een posting privacy technisch inbreuk maakt, zullen wij dit nader onderzoeken en de content verwijderen als dit aannemelijk is. Hierbuiten is het altijd mogelijk om de eigen inbreng op deze website te laten verwijderen. Hiervoor zullen we bewijsmateriaal vragen om aan te tonen dat je de inbrenger bent.

Voor vragen kun je contact opnemen via info@thomas-de-trein.nlContact

Heb je een vraag, suggestie, opmerking? Je kunt ons altijd een e-mail sturen over Thomas de Trein!

Wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.

Stuur een e-mail

Tips?

Heb je zelf een leuke Thomas de Trein website, kleurplaten, filmpje? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail

Thomas de Trein (Thomas the Tank Engine / Thomas de stoomlocomotief) is sinds lang een populaire serie van Britt Allcroft gebaseerd op de boeken van Wilbert Very Awdry. Thomas de Trein is een leuke, maar ook ondeugende locomotief die op het eiland Sodor allerlei avonturen beleef met de Dikke Controleur en al zijn vrienden. Op deze website voor fans van Thomas de trein hebben we filmpjes, spelletjes, kleurplaten en informatie over Thomas en zijn vrienden.