Wie zijn wij?

Deze website is gemaakt door Jasper (4 jaar) en zijn vader. Er is veel over Thomas de Trein te vinden op internet, echter, het ontbrak nog aan een goede Nederlandse website. De officiele website van Thomas de Trein is beschikbaar in verschillende talen, maar helaas niet in het Nederlands. Dus zijn we aan de slag gegaan om ook voor de Nederlandse fans een plekje op internet te maken waar je uitsluitend Thomas de Trein zult vinden.

We hopen dat alle Thomas fans er ook plezier aan beleven en bij de volgende verjaardag of Sinterklaas hun treinenset en DVD collectie verder uitbreiden, net zoals wij dat doen.

 

Contact

Heb je een vraag, suggestie, opmerking? Je kunt ons altijd een e-mail sturen over Thomas de Trein!

Wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.

Stuur een e-mail

Tips?

Heb je zelf een leuke Thomas de Trein website, kleurplaten, filmpje? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail

Thomas de Trein (Thomas the Tank Engine / Thomas de stoomlocomotief) is sinds lang een populaire serie van Britt Allcroft gebaseerd op de boeken van Wilbert Very Awdry. Thomas de Trein is een leuke, maar ook ondeugende locomotief die op het eiland Sodor allerlei avonturen beleef met de Dikke Controleur en al zijn vrienden. Op deze website voor fans van Thomas de trein hebben we filmpjes, spelletjes, kleurplaten en informatie over Thomas en zijn vrienden.