Thomas de Trein Spelletjes

Op deze pagina hebben we veel Thomas de Trein spelletjes opgenomen en er komen er steeds meer bij! Het is leuk om ze te spelen en om er steeds beter in te worden. Neem de muis in je hand en kies een leuke game uit. Alle Thomas de Trein spellen zijn leuk voor jonge kinderen die net hun eerste stappen zijn op computergebied.

De meeste spelletjes speel je met de muis. Daarbij gaat het bij het spelletje om het klikken op voorwerpen en het verslepen ervan. Een aantal spelletjes maakt gebruik van het toetsenbord. In dat geval zijn het de cursortoetsen die nodig zijn om het Thomas de Trein spel te spelen. Veel plezier met het spelen van de spelletjes!
De Thomas de Trein spelletjes zijn voor peuters en kleuters bedoeld. Deze spelletjes zijn vriendelijk voor kinderen en kunnen helpen om computervaardigheden (verder) te ontwikkelen. Het is een leuke manier om via de spelletjes met de moderne wereld in aanraking te komen.

Contact

Heb je een vraag, suggestie, opmerking? Je kunt ons altijd een e-mail sturen over Thomas de Trein!

Wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.

Stuur een e-mail

Tips?

Heb je zelf een leuke Thomas de Trein website, kleurplaten, filmpje? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail

Thomas de Trein (Thomas the Tank Engine / Thomas de stoomlocomotief) is sinds lang een populaire serie van Britt Allcroft gebaseerd op de boeken van Wilbert Very Awdry. Thomas de Trein is een leuke, maar ook ondeugende locomotief die op het eiland Sodor allerlei avonturen beleef met de Dikke Controleur en al zijn vrienden. Op deze website voor fans van Thomas de trein hebben we filmpjes, spelletjes, kleurplaten en informatie over Thomas en zijn vrienden.